Menu
Your Cart
Dalam Pembangunan Layari Kembali Klik Sini

Our News RSS Feed

28 Mar Program Pendidikan dan Khidmat Masyarakat
atam 0 7258
14 pelajar Aspiration International School melengkapkan tugasan kemanusiaan Program Pendidikan dan Khidmat Masyarakat menguruskan 180 ekor kucing jalanan di Galeri Animal MalaysiaPara peserta diberikan pendedahan dan kefahaman bahawa aspek kebersihan..
23 Mar Rehome 500 ekor kucing jalanan dan kucing serahan.
atam 0 22784
Tahun ini Galeri Animal Malaysia mensasarkan untuk rehome 500 ekor kucing jalanan dan kucing serahan. Kuota kucing serahan berbayar hanya dibenarkan 30% daripada jumlah keseluruhan 180 ekor kucing   Yang diselamatkan yang berada di Galeri Animal Mala..
09 Mar Anymalossy adalah jenama milik Persatuan Haiwan Malaysia
atam 0 14377
Anymalossy adalah jenama milik Persatuan Haiwan Malaysia - Malaysia Animal Association yang diedarkan oleh pengedar rasmi Koperasi Animal Malaysia Berhad bertujuan mencari dana khas projek Kompleks Animal Malaysia menggantikan peranan Galeri Animal M..
05 Mar Program'Anihelp Strays to Stays' Exhibition & Adoption Drive
atam 0 13927
Program'Anihelp Strays to Stays' Exhibition & Adoption Drive berjaya berlangsung tadi anjuran penuntut Ijazah Sarjana Muda Psikologi Help University di Kampus Subang 2 dengan kerjasama Persatuan Haiwan Malaysia dan rakan korporat Anymalossy2 ekor kuc..
02 Mar Anymalossy - Animal Malaysia Mini Fest & Cat Adoption 2024
atam 0 5669
Semalam, hari ini dan esok berlangsung Anymalossy - Animal Malaysia Mini Fest & Cat Adoption 2024 di Atria Shopping Gallery Damansara Jaya Selangor60 ekor kucing dari Galeri Animal Malaysia dan dua shelter lainnya dipamerkan sedia untuk menerima kelu..
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)
Makluman Kepada Pengunjung
Web Site Ini Masih dalam pembangunan, Sila layari kembali